O nama

Uronite u svijet kupovine i uživajte u više od milijun proizvoda iz stotina provjerenih slovačkih online trgovina na jednom mjestu.

Katalog proizvoda Bedy.hr osnovan je 2020. godine i objedinjuje više od milijun proizvoda iz nekoliko stotina provjerenih e-trgovina koje su podijeljene u jasne kategorije i u njima možete pretraživati ​​prema različitim svojstvima. Proizvode u katalogu možete sortirati, na primjer, po boji, veličini, vrsti, cijeni i marki.

Bedy.hr se redovito ažurira i izravno ga podržavaju naši posjetitelji. Ako kupujete putem naših poveznica, možemo zaraditi proviziju kroz affiliate suradnju s provjerenim trgovinama čije ćete proizvode pronaći na ovoj stranici. Naš cilj je uštedjeti vam vrijeme i eliminirati stres prilikom kupovine.

Cijene proizvoda se ažuriraju u redovitim intervalima. Međutim, ponekad se može dogoditi da na konačnoj e-trgovini nađete drugačiju cijenu od one koju navodimo u katalogu.

Sve proizvode i njihove fotografije, opise i cijene preuzimamo izravno s internetskih trgovina koje nude te proizvode. U tom slučaju ne jamčimo točnost podataka navedenih na našoj stranici. Sve podatke o proizvodu uvijek treba provjeriti u završnoj e-trgovini koja ima robu u svojoj ponudi.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping