Kontakt

Uronite u svijet kupovine i uživajte u ogromnom broju proizvoda iz stotina provjerenih slovačkih online trgovina na jednom mjestu.

Katalog proizvoda Bedy.hr osnovan je 2020. godine i objedinjuje više od milijun proizvoda iz nekoliko stotina provjerenih e-trgovina koje su podijeljene u jasne kategorije i u njima možete pretraživati ​​prema različitim svojstvima. Proizvode u katalogu možete sortirati, na primjer, po boji, veličini, vrsti, cijeni i marki.

Bedy.hr se redovito ažurira i izravno ga podržavaju naši posjetitelji. Ako kupujete putem naših poveznica, možemo zaraditi proviziju kroz affiliate suradnju s provjerenim trgovinama čije ćete proizvode pronaći na ovoj stranici. Naš cilj je uštedjeti vam vrijeme i eliminirati stres prilikom kupovine.

Cijene proizvoda i dostupnost se ažuriraju u redovitim intervalima. Ponekad se može dogoditi da na konačnoj e-trgovini pronađete drugu cijenu od one koju navodimo u katalogu ili je proizvod već rasprodan.

Sve proizvode i njihove fotografije, opise i cijene preuzimamo izravno s internetskih trgovina koje nude te proizvode. U tom slučaju ne možemo jamčiti točnost podataka navedenih na našoj stranici. Sve podatke o proizvodu uvijek treba provjeriti u završnoj e-trgovini koja ima robu u svojoj ponudi.

Kontakt informacije

Digital zone s.r.o.
SNP 524/2
90301 Senec

IČO: 53599276
DIČ: 2121427913
IČ DPH: SK2121427913

Tvrtka Digital zone s.r.o. je obveznik PDV-a.

Tvrtka je upisana u trgovački registar
Okružnog suda u Bratislavi I, odjel: Sro, spis br. 150620/B

E-mail: info@bedygroup.com

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping