Kako kupovati

Kako pronaći proizvod

Proizvod možete pronaći na nekoliko načina. Ako znate naziv ili vrstu proizvoda, samo ga upišite u pretragu. Ako je proizvod uključen u naš katalog, pojavit će se u rezultatima pretraživanja.

Ako ne znate naziv, možete pretražiti dostupne kategorije i njihove potkategorije na našoj web stranici. Ovdje možete filtrirati proizvode po cijeni, boji, vrsti i raznim drugim značajkama, na primjer.

Koliko košta prijevoz

Cijenu prijevoza svakako određuje svaka internet trgovina posebno. Bedy.hr je katalog koji okuplja stotine tisuća proizvoda iz provjerenih online trgovina. Klikom na proizvod dolazite do konačne e-trgovine gdje se osim informacija o konkretnom proizvodu mogu pronaći i podaci o načinu dostave i cijeni prijevoza.

Zašto trgovina prikazuje drugačiju cijenu

Redovito preuzimamo sve proizvode i njihove podatke, uključujući cijenu, iz stotina internetskih trgovina koje nude te proizvode. Iako se cijene proizvoda ažuriraju u redovitim intervalima, ponekad se može dogoditi da u konačnoj e-trgovini nađete drugačiju cijenu. Trgovina je možda snizila ili otkazala svoj proizvod, a naši algoritmi možda nisu registrirali promjenu.

Zašto proizvod nije pronađen

Ova situacija se može dogoditi u bilo kojem trenutku. Katalog ne sadrži proizvode iz svih online trgovina. Svakodnevno dodajemo nove proizvode, ali nemoguće je imati svaki proizvod u katalogu. Ipak, trudimo se uvijek imati što više proizvoda.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping